e107

ha az oldalad telepítésével van gondod akkor ebben a témában nyiss egy topikot

Re: e107

HozzászólásSzerző: partisan1991 » 2009.04.22. 11:58

Sziasztok!
Az a problémám, hogy nem tudom módosítani a fájlok és mappák attribútumát (Total commanderrel sem), de szükségem lenne az e107 filefeltöltő funkciójának használatához.
partisan1991
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2009.04.22. 11:47

Re: e107

HozzászólásSzerző: Korpiklaani » 2009.04.22. 15:43

Írj az adminak :)!
Korpiklaani
 
Hozzászólások: 184
Csatlakozott: 2008.12.05. 21:09
Tartózkodási hely: Budapest

Re: e107

HozzászólásSzerző: partisan1991 » 2009.04.22. 17:38

Megtörtént, már csak az admin(ok)ra várok :D
partisan1991
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2009.04.22. 11:47

Re: e107

HozzászólásSzerző: tetezui » 2009.04.29. 15:35

Ez engem is érdekelne! Nekem is ilyen problémám van.
tetezui
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2009.03.08. 16:22

Re: e107

HozzászólásSzerző: csigi » 2009.04.29. 18:12

A szervert úgy állították be hogy alapból 750-en vannak a fájlok és amiknek kell 640-en lennie azokat átrakja automatán! A feltöltés így is működik nálam is tökéletesen megy!
csigi
 
Hozzászólások: 180
Csatlakozott: 2009.04.27. 15:38

Re: e107

HozzászólásSzerző: tetezui » 2009.04.30. 12:24

Van egy kis gondom az e107-el kapcsolatban.
Feltelepítetem az e107-et, mindent jól csináltam, töröltem az install.php filet, rámennké az oldalamra, de nem jeleníti meg.
Nem tom mi lehet a baj, más szolgáltatóknál nem tapasztaltam ilyet.
tetezui
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2009.03.08. 16:22

Re: e107

HozzászólásSzerző: tetezui » 2009.05.02. 06:01

Pontosabban ez a hiba történt:
Kód: Egész kijelölése
Warning: JLoader::include(/mnt/www/weboldala.net/starwarstheclonewars/libraries/pattemplate/patTemplate.php) [function.JLoader-include]: failed to open stream: No such file or directory in /mnt/www/weboldala.net/starwarstheclonewars/libraries/loader.php on line 80

Warning: JLoader::include() [function.include]: Failed opening '/mnt/www/weboldala.net/starwarstheclonewars/libraries/pattemplate/patTemplate.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /mnt/www/weboldala.net/starwarstheclonewars/libraries/loader.php on line 80

Fatal error: Class 'patTemplate' not found in /mnt/www/weboldala.net/starwarstheclonewars/libraries/joomla/template/template.php on line 29
tetezui
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2009.03.08. 16:22

Re: e107

HozzászólásSzerző: csigi » 2009.05.02. 10:44

Ha jól nézem a design-nal van baja, pontosabban nem tudja betölteni az egyik fájlt, azt a mappát amelyikben a designok vannak töltsd fel újra!
csigi
 
Hozzászólások: 180
Csatlakozott: 2009.04.27. 15:38

Re: e107

HozzászólásSzerző: drhouse » 2009.05.10. 05:54

Nálam is volt ilyen hibám mint "tetezui"-nak ilyenkor egyszerű desing hiba vagy e-107 nyelven téma hiba ilyenkor törlöd-->utána újra rakod hanem megy így sem akkor töröld és sztem. azzal ne próbálkozz többet vagy nem tudom.De így szórakozni kell vele.
drhouse
 
Hozzászólások: 13
Csatlakozott: 2009.04.22. 09:05
Tartózkodási hely: Debrecen

Re: e107

HozzászólásSzerző: XanderCage » 2009.05.21. 16:51

tetezui! Ez egy érdekes dolog, mert a telepítés után, azonnal egy alap témát kellene, hogy beadjon és nem egy speciális, általad máshonnan letöltött témát. Szerintem nézd meg a loader.php 80-as, illetve a template.php 29-es sorát, hogy mit tartalmaz. Abból már ki lehet indulni, hogy mi a hiba!

Egyébként miért az e107-hez írod a joomla-s kérdést?
XanderCage
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2009.02.22. 15:31

ElőzőKövetkező

Vissza: Telepítési gondok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 2 vendég

cron