Az egy dolog, hogy te feladod, de most nem tudom miért mondod, hogy neki nem szúrja-e a szemét?
Leírták, hogy mit kell tenni, hogy ne legyen bejelentett webhely, és ezért neked kell tenned. Nem találsz olyan szolgáltatót, aki az ilyeneket megcsinálja neked.
Amellett meg én mindig csodálkozom, hogy hogy lehet az, hogy én mindig csak olvasom a hibákat, de még eggyel se találkoztam... Lehet szerencsés vagyok csak, de nem hiszem, hogy már több mint 1 éve csak ennyi lenne... Nekem még nem törték fel a helyem, nem lettem bejelentett tárhely, nincs gondom a mysql-al, nem gyűlt meg a problémám a php-fusionnal és a phpbb-vel, stb,stb.
/de ez nem azt jelenti, hogy le kell fizetni valakit hogy feltörjön xD/
De ha meg is gyűlne, először valószínűleg a saját háztájamon néznék szét, mert mindennek megvan az oka. Nem hiszem hogy a tárhelyszolgáltató hibás lenne valami olyanért, ami csak egy-két embert érint, és a többi felhasználót nem. Nem hiszem, hogy ők ott raktak vírust a szerveredre, vagy hogy csak úgy elbasszák nálad a php-t, esetleg megadják valakinek a kódod, hogy "feltörheted", stb.
Néha olyanokért jönnek kérések és rinyálások, amiket nem is értek. Persze, mindenki volt kezdő én is kérdeztem/kérdezek rengeteg hülyeséget, de akkor nem próbálom elhitetni másokkal az én hülyeségem. Ha feltörték a helyed, egyértelműen szar volt a kódod. Töröld a szervert, vegyél új kódot, lehetőleg nehezebbet, vagy több félét, havonta cserélgesd, vagy akármi...
Vírusos a helyed. Töröld esetleg kérd meg az admint, hogy ő törölje, lehet "jobban tudja", azért a gépedet is nézd át, ha biztos vagy benne, hogy mentes a géped, akkor kezd elölről, lehetőleg újonnan letöltött, tiszta rendszerrel és csak az sql-jét használd az előző rendszerednek...
És még sok olyan dolog van, amit igazából józan paraszti ésszel, meg lehet oldani okosba, de még ha meg is kérdezed, nincs vele semmi gond. Válaszolnak, csak akkor a kérdéseket pls úgy tegyétek fel, hogy nem tudjátok mi a gond. ki mit javasol? stb. ne pedig egy téves gondot próbáljatok orvosoltatni másokkal... THX.
Jah és a hosszú poszt nem ide illik, meg nem egyedi esetekre, csak eddig olvasgattam és most gyűlt bennem össze annyi, hogy ezt is leírjam... Ne vegye senki magára, akinek nincs köze hozzá