Valaki feltörte, vagy nem tudom, de ha lehet segítsetek!

itt a fent említett kategóriákba nem tartozó gondokra, kérdésekre adunk megoldást

Re: Valaki feltörte, vagy nem tudom, de ha lehet segítsetek!

HozzászólásSzerző: Frenkyboy » 2009.10.05. 19:35

Folyamatosan fel törik az oldalam.
Valami megoldást nem lehetne találni?index.php-t piszkálják és tele verik IFREM virussal.
Köszi a választ!
Frenkyboy

HozzászólásSzerző: Rocky » 2009.10.05. 21:46

kérjél új jelszót mindenhez /sql, tárhely, lehetőleg mindegyik más legyen/ töröld a cuccokat, tegyél fel gy új verziót ugyanabból a rendszerből, amit most használsz, aztán töltsd vissza az sql-t. Így remélhetőleg törlöd a vírusokat is. A rendszerb is új admin jelszót adjál meg. És lehetőleg cserélgesd legalább havonta a jelszókat.
Rocky

HozzászólásSzerző: Frenkyboy » 2009.10.06. 05:03

Rocky írta:kérjél új jelszót mindenhez /sql, tárhely, lehetőleg mindegyik más legyen/ töröld a cuccokat, tegyél fel gy új verziót ugyanabból a rendszerből, amit most használsz, aztán töltsd vissza az sql-t. Így remélhetőleg törlöd a vírusokat is. A rendszerb is új admin jelszót adjál meg. És lehetőleg cserélgesd legalább havonta a jelszókat.

Már csak a jelszó cserék segítenének,ha segít!Már azon kívül mindent kipróbáltam amit le írtál.
De köszi szépen!
Frenkyboy

HozzászólásSzerző: Frenkyboy » 2009.10.06. 10:24

Frenkyboy írta:
Rocky írta:kérjél új jelszót mindenhez /sql, tárhely, lehetőleg mindegyik más legyen/ töröld a cuccokat, tegyél fel gy új verziót ugyanabból a rendszerből, amit most használsz, aztán töltsd vissza az sql-t. Így remélhetőleg törlöd a vírusokat is. A rendszerb is új admin jelszót adjál meg. És lehetőleg cserélgesd legalább havonta a jelszókat.

Már csak a jelszó cserék segítenének,ha segít!Már azon kívül mindent kipróbáltam amit le írtál.
De köszi szépen!

KÖSZÖNÖM A GYORS INTÉZKEDÉST!! :D
Frenkyboy

HozzászólásSzerző: Rocky » 2009.10.06. 14:14

jaja, ha a jelszót nem cseréled, akkor semmit sem ér az egész. De egyébként, én ezt így egybe mondtam, szval ha meg volt a jelszó csere, akkor se legyél lusta a többire :D
Rocky

HozzászólásSzerző: gery555 » 2009.10.06. 18:41

jelszócsere nem segít
amint újból csatlakozol ftp-n akkor újból megszerzi a vírus a jelszódat, mert ilyen vírus a gépeden is van és nemcsak a tárhelyeden. Tehát a sajátgépeden is teljes vírus/spyware írtás kell!
gery555

HozzászólásSzerző: Rocky » 2009.10.08. 20:06

Rocky írta:[...]Vírusos a helyed. Töröld esetleg kérd meg az admint, hogy ő törölje, lehet "jobban tudja", azért a gépedet is nézd át, ha biztos vagy benne, hogy mentes a géped, akkor kezd elölről, lehetőleg újonnan letöltött, tiszta rendszerrel és csak az sql-jét használd az előző rendszerednek[...]

Szerintem írtuk már :D
Rocky

HozzászólásSzerző: Arino-chan » 2011.05.09. 18:39

Nekem is jó lenne egy jelszócsere, de hiába írtam már az adminnak mailben meg msnen, de sehol sem válaszolt még... -.-
nekem is fel lett törve a tárhelyem és elveszett az egész tartalmam, ezért kéne új jelszó
Arino-chan

HozzászólásSzerző: hojos » 2011.06.20. 21:07

Sikerült már valakinek egyáltalán új jelszót beszereznie ? Nekem nem válaszol az admin sem e-mail sem MSN üzenetre. Akkor vajon minek a kapcsolat lehetőség ? Ez azért bosszantó egy kicsit. :twisted:
hojos

HozzászólásSzerző: hojos » 2011.06.21. 21:12

Nagy tisztelettel kérdezném az admint vagy egy moderátort, hogy az e-mail vagy MSN üzenetre várhatok választ illetve az üzenetekben leírt kérésemet elolvassa-e valaki.
Több mint egy éve használom a tárhelyet nagy megelégedettséggel. Most problémám adódott amiben segítséget kértem de még válaszra sem méltatott senki.

Üdv.
hojos

ElőzőKövetkező

Vissza: Egyéb problémák és kérdések