sámli írta:Belépni a http://mysql.okhost.eu/ oldalon tudsz.
A kapott felhasználónév - jelszó párost a tárhely regisztráció után az okhost-tól kapott e-mailben találod meg, azt kellene előkeresned.
sámli írta:Miről beszélsz? Bárki megtudhatja az adatbázis elérésének útvonalát, csak regisztrálnia kell egy tárhelyet. Nem kértem kioktatást, különösen nem egy olyan fórumozótól aki ha hallgatott volna okos maradt volna. Szerintem nem ártana, ha még bővítenéd az ismereteid egy kicsit az adott témában.
sámli írta:Kímélj meg az ilyen hozzászólásoktól. Mielőtt ítélkezel, gondolj arra, hogy nem tudod ki ül a másik oldalon.
A vitát részemről lezártam.
l2sh írta:Tomi, hidd el, nem az lesz az első a hekkernek, hogy megtudja az adatbázis vagy ftp hozzáférésed. Elég jól biztosítva vannak ezek a kiszolgálók arra, hogy más adataihoz ne férjenek hozzá szimpla protokoll kapcsolattal, vagyis az adott porton keresztül történő adatküldéssel. Ha nagyon akarja a hekker, nem itt fogja kezdeni, hanem keresgél a nyitott portokon, és talál egy biztonsági rést valamelyikben. Csak sima kapcsolattal nem tudod feltörni más számítógépét. Az is kell hozzá, hogy reagáljon a célpont számítógépe, mert ugye ha néma, akkor mit tudsz meg belőle?
Vissza: Egyéb problémák és kérdések
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég