domain (.hu) hozzárendelése okhost tárhelyhez

itt a fent említett kategóriákba nem tartozó gondokra, kérdésekre adunk megoldást

domain (.hu) hozzárendelése okhost tárhelyhez

HozzászólásSzerző: toldigaleria » 2010.08.05. 21:15

Már fogalmaztam levelet is ez ügyben, ott még nem érkezett válasz... most itt érdeklődnék, hogy hogyan oldjam meg azt, hogy a Nálatok lévő tárhelyhez hozzárendeljem a napokban előfizetett domain nevet? Sajnos ennyire nem értek a dologhoz, de megkönnyebbülnék, ha sikerülne összehangolni e kettőt!
Köszönöm!
toldigaleria

Re: domain (.hu) hozzárendelése okhost tárhelyhez

HozzászólásSzerző: csigi » 2010.08.07. 15:26

Mivel még Admin Panel nincs így csak emailben tudod kérni a meglévő tárhelyedhez a beállítást, vagy ha még nincs tárad itt akkor alapból azzal kérheted! Ha a táradhoz hozzákapcsolják a domaint már csak arról éred el, tehát a régi aldomainról nem fog működni (elvileg ;) )
csigi

HozzászólásSzerző: toldigaleria » 2010.08.07. 19:17

csigi írta:Mivel még Admin Panel nincs így csak emailben tudod kérni a meglévő tárhelyedhez a beállítást, vagy ha még nincs tárad itt akkor alapból azzal kérheted! Ha a táradhoz hozzákapcsolják a domaint már csak arról éred el, tehát a régi aldomainról nem fog működni (elvileg ;) )

Kedves Csigi!
Köszönöm a választ! E-mailt már napokkal ezelőtt írtam, de sajnos senki nem válaszolt rá. Vajon a fórumot nézi az OKhost csapata?
toldigaleria

HozzászólásSzerző: csigi » 2010.08.10. 11:06

Néha nézik, de aki nem éri el se itt se emailben az próbálja msnen is ugyanis az is van ;) Okhost Msn: msn@okhost.eu van egy másik is msn@szunyi.com de szerintem az elsőt használják már!
csigi

HozzászólásSzerző: toldigaleria » 2010.08.10. 12:01

csigi írta:Néha nézik, de aki nem éri el se itt se emailben az próbálja msnen is ugyanis az is van ;) Okhost Msn: msn@okhost.eu van egy másik is msn@szunyi.com de szerintem az elsőt használják már!

Hát, nagyon köszönöm, kár, hogy nem használok msn-t. :-(
toldigaleria

HozzászólásSzerző: toldigaleria » 2010.08.18. 18:50

Nem akarom lezáratlanul hagyni az általam indított topikot: megoldódott a dolog!
toldigaleria

HozzászólásSzerző: qhul18 » 2010.09.29. 04:58

Sziasztok!

Elnézést a tudatlanságom miatt. De szeretném meg érdeklődni, h az oldalon: http://okhost.eu/index.php Van egy reklám azaz pontossan ez: ..."Hozzánk saját domain címed is hozhatod..."

Evvel az a problémám, hogy nekem egy másik ingyenes tárhelyen volt egy lapom. El költöznék ide. Az oldal címét meg szeretném tartani.
De amikor itt regisztrálok akkor az oldal neve mellé hozzá ír pl:. jatekoldal.hu, clanbazik.com.. stb.
Ezeket hogyan lehet megcsinálni, h ne legyen bent a címben ?
Vagy ezek minden kép benne lesznek ?
Elnézést, Köszönöm a választ előre is!
qhul18

HozzászólásSzerző: Mark » 2010.09.29. 13:05

Először regisztrálnod kell egy ingyenes domain néven és küldesz egy üzenetet erre a mail címre: info@okhost.eu
Szerintem benne kell leni az adataidnak amit automatikusan küldenek.
Javitson ki valaki ha nem csak így lehet.
Mark

HozzászólásSzerző: csigi » 2010.09.30. 15:00

Javítalak :) Nem kell regisztrálnod elég ha emailben írsz vagy msn-en felkeresed az admint és a szükséges adatokkal megcsinálja neked a tárhelyet! ( MSN: msn@okhost.eu )
csigi

HozzászólásSzerző: magyarforum » 2011.02.10. 17:39

Sziasztok!

Írtam az info@okhost.eu címre saját domain hozzárendelése már meglévő okhost tárhelyhez. A dns szerverek címei már beállítva és működnek, csak az itteni hozzárendelésre várok. Kérem az illetékest olvassa el postaládáját. Köszönöm.
magyarforum

Következő

Vissza: Egyéb problémák és kérdések