domain (.hu) hozzárendelése okhost tárhelyhez

itt a fent említett kategóriákba nem tartozó gondokra, kérdésekre adunk megoldást

Re: domain (.hu) hozzárendelése okhost tárhelyhez

HozzászólásSzerző: magyarforum » 2011.02.13. 10:50

Sziasztok!

Kár hogy a tárhelyszolgáltatónak nincs a felhasználók felé adminisztrációs felülete, gyakorlatilag e-mail -ben vagy a fórumon keresztül lehet az illetékessel kommunikálni. Ezért kérem az illetékest, hogy a magyarforum.weboldala.net domaint állítsa át, elsődleges domanként a magyarforum.eu domain címemre. Tehát weboldalam a magyarforum.eu domain címen legyen elérhető. Kérem tisztelettel továbbá, hogy ha az átállítás megtörtént e-mail címemre vagy ebbe a topikba jelezze azt, mert csak azt követően fogom az okhost.eu névszervereket beállítani domain szolgáltatóm adminisztrációs felületén.

Köszönöm.
magyarforum

HozzászólásSzerző: admin » 2011.02.13. 12:33

Adminisztrációs felületünk készülőben van.
Minden szükséges beállítást elvégeztem, már csak a névszervereket kell, hogy beállítsd.
admin

HozzászólásSzerző: magyarforum » 2011.02.13. 13:40

admin írta:Adminisztrációs felületünk készülőben van.
Minden szükséges beállítást elvégeztem, már csak a névszervereket kell, hogy beállítsd.

Köszönöm szépen, a névszervereket beállítottam, remélem 1-2 napon belül már működni fog a domain címem.

Üdv: Tamás
magyarforum

HozzászólásSzerző: Rocky » 2012.01.03. 00:09

Hát én pont fordított kérdéssel keresném meg az ittlevő embereket, remélhetőleg valaki gyorsválaszt tud adni.
Arról van szó, hogy van saját .hu-s domainem, ami immár kb 2-3 éve az okhost által szolgáltatott szerveren van, viszont most szeretném átköltöztetni az oldalt egy fizetős szerverre és vinném magammal a domaint is. Ezzel kapcsolatban kell valamit intéznem az okhost felé, át kell-e nekik is állítani valamit, vagy elég ha felveszem a kapcsolatot az új szolgáltatóval és a domain szolgáltatómmal és ők meg tudják oldani ezt?

Előre is köszönöm.
Rocky

HozzászólásSzerző: Gerisz110 » 2012.01.05. 10:07

Rocky írta:Hát én pont fordított kérdéssel keresném meg az ittlevő embereket, remélhetőleg valaki gyorsválaszt tud adni.
Arról van szó, hogy van saját .hu-s domainem, ami immár kb 2-3 éve az okhost által szolgáltatott szerveren van, viszont most szeretném átköltöztetni az oldalt egy fizetős szerverre és vinném magammal a domaint is. Ezzel kapcsolatban kell valamit intéznem az okhost felé, át kell-e nekik is állítani valamit, vagy elég ha felveszem a kapcsolatot az új szolgáltatóval és a domain szolgáltatómmal és ők meg tudják oldani ezt?

Előre is köszönöm.

Elég ha csak szólsz az új tárhelyszolgáltatódnak,és ők majd elrendezik az okhost-al :)
Gerisz110

Előző

Vissza: Egyéb problémák és kérdések