Az inaktív adminoknak

itt a fent említett kategóriákba nem tartozó gondokra, kérdésekre adunk megoldást

Az inaktív adminoknak

HozzászólásSzerző: RoliX » 2011.05.20. 15:37

Mi van ezzel a tárhelyszolgáltatóval?
Dolgozik még valaki? Kapcsolatba lehet lépni valakivel? Vagy csak úgy lebeg a "ködben" magától az egész rendszer?
Lassan egy hónapja próbálok elérni valami adminisztrátort, de képtelenség, hogy bármilyen választ is kapjak, pedig csak egy nyomorult domaint szeretnék használni az oldalamhoz...

Legalább akkor venné a fáradtságot valaki arra, hogy ideszól, hogy "bocs mi nem vagyunk képesek ilyet megoldani" és akkor költöznék valami másik tárhelyre, én már azt se bánom, ha fizetős.

Ha továbbra se hajlandó válaszolni egy admin az írásomra, akkor azt javaslom a többieknek is, hogy gondolkodjanak el azon, hogy átköltöznek valami komolyabb tárhelyre. Nem azért, mert én berágtam hanem azért, mert így, hogy az összes admin lexarja a dolgot, akár bármelyik napon bejelenthetik, hogy bezárják a szolgáltatást -.-
RoliX

Re: Az inaktív adminoknak

HozzászólásSzerző: Gerisz110 » 2011.05.23. 07:47

RoliX írta:Mi van ezzel a tárhelyszolgáltatóval?
Dolgozik még valaki? Kapcsolatba lehet lépni valakivel? Vagy csak úgy lebeg a "ködben" magától az egész rendszer?
Lassan egy hónapja próbálok elérni valami adminisztrátort, de képtelenség, hogy bármilyen választ is kapjak, pedig csak egy nyomorult domaint szeretnék használni az oldalamhoz...

Legalább akkor venné a fáradtságot valaki arra, hogy ideszól, hogy "bocs mi nem vagyunk képesek ilyet megoldani" és akkor költöznék valami másik tárhelyre, én már azt se bánom, ha fizetős.

Ha továbbra se hajlandó válaszolni egy admin az írásomra, akkor azt javaslom a többieknek is, hogy gondolkodjanak el azon, hogy átköltöznek valami komolyabb tárhelyre. Nem azért, mert én berágtam hanem azért, mert így, hogy az összes admin lexarja a dolgot, akár bármelyik napon bejelenthetik, hogy bezárják a szolgáltatást -.-

Egyetértek veled,ugyan így vagyok vele én is.Hónapok óta próbálom msn-en e-mailon mindenhol elérni de sehol senki...
Tele van szerverhibával minden,folyamatossan 500 invitel error,akkor még Forbidden hiba,na meg a kód amit beraktatok hibássan sok dolog rossz miatta:
Kód: Egész kijelölése
<!-- OkHost.eu Statistic Code -->
<script type="text/javascript" src="/f4f2a061174c56dde783381b82b55f1d"></script>
<!-- End Code -->

Nem tudom énsem akarok senkit sem elkeseríteni,én fizetős tárhelyen vagyok és domainon nálatok,és így semmit nem lehet elintézni ha basztok rá az egészre..még pár hónap és nem lesz semmi akkor lépek én is más tárhelyre sajnos ezt kell mondanom :'(
Gerisz110

HozzászólásSzerző: demetero » 2011.05.23. 14:53

Hali!

Sajnos nekem is egyet kell értenem... Az egész egy trágyára kezd hasonlítani, csak azt nem értem minek szerverfrissítés, amikor nem javított semmit sem. Ugyanúgy elérhetetlen a mysql. NAGY SZAR! Remélem reagálnak legalább erre, hamár az 1 hónapja küldött emailre nem -.-
demetero

HozzászólásSzerző: Raziel » 2011.05.27. 14:40

Nálam már lassan egy hete ez a felirat van kint az oldalam helyén:

Tisztelt felhasználóink!

Karbantartást végzünk szervereinken, ez idő alatt a weboldalak nem fognak megjelenni.
A munka befejeztével minden működni fog tovább.

A munka várható befejezése: 2011. május 22. 12:00

Megértéseteket köszönjük.
További informácio: info@okhost.eu

FTP elérés van, MySQL-ba be tudok lépni. Most akkor mi van? Csak az enyém nem működik, vagy másé sem?
Így elérhető: http://www.xlinkkaigames.jatekoldal.net/ , de ha a news.php-ra katt. akkor a fenti felirat jelenik meg.
Raziel

HozzászólásSzerző: Locky » 2011.05.27. 14:45

Nekem müködik rendesen a weboldalad, ürits cache-t. Használd mondjuk hozzá a CCleaner-t vagy csak CTRL+SHIFT+DEL és ott minden.

A böngésződ elavult tartalmat tölt be.
Locky

HozzászólásSzerző: Raziel » 2011.05.27. 15:43

Locky írta:Nekem müködik rendesen a weboldalad, ürits cache-t. Használd mondjuk hozzá a CCleaner-t vagy csak CTRL+SHIFT+DEL és ott minden.

A böngésződ elavult tartalmat tölt be.

Köszi. Így meg oldódott, sajna erre nem gondoltam. Most már jó. :)
Raziel

Vissza: Egyéb problémák és kérdések