Szerző: joey0627 » 2011.07.15. 13:47
A szolgáltatással még nem volt problémám eddig, nem volt 404, FTP kapcsolódási hibám sem, ha volt is, fél perc múlva sikerült csatlakoznom. Ami az én szememet szúrja az az átláthatatlanság. Tetszene, ha lenne egy olyan okhost oldal, ahol a friss hírek megjelennék a főoldalon, mint egy blog, és magán ezen az oldalon lenne elhelyezve a regisztrációs űrlap stb. Ehhez természetesen társulhatna egy facebook modul beépítés is, mert látom van oldal, ott informálódtam most, de nem függ össze sem az oldal, sem a blog, sem fórum, sőt a facebook oldal sem... Az admin a fórumon két napja nem is járt.
Tulajdonképpen június 26-os dátummal blogról értesültem, hogy karbantartás lesz, facebook oldalon, hogy ez csúszott (szerda este kezdték), és itt, hogy a kutya sem tudja, mikorra lesz várható az FTP.
Valami egységesítés nem ártana, inkább legyen mindenhol kiírva, hogy nem lesz FTP x-től y-ig, akár, minthogy csak egy helyen, és ott is elévült időponttal. Esetleg a karbantartás menetéről, állapotáról is lehetne hírt adni, hogy legalább lehessen tudni, körül-belül lesz e valami.