Karbantartás

itt a fent említett kategóriákba nem tartozó gondokra, kérdésekre adunk megoldást

Karbantartás

HozzászólásSzerző: Rolii » 2011.08.04. 17:03

Miért kell ennyi karbantartás? Az utóbbi időben többször voltak elérhetetlenek az oldalaim, mint elérhetőek. Ráadásképp elnézést, hogy ezt mondom, de tárhelyként is egyre sz**abb az egész okhost. (Ezeket már előttem is elpanaszolták)... Egyszerűen nem értem, egyre használhatatlanabb az egész. :(
Rolii

Re: Karbantartás

HozzászólásSzerző: allatvilagunk » 2011.08.05. 04:58

Tisztelt Adminok!

Sajnálatos módon egyet kell értenem az előttem szólóval, ugyanis az én weboldalam is vagy ftp-n, vagy egyáltalán nem elérhető az utóbbi időben! Ezért már feladtam az oldalam fejlesztését is, mivel sokszor nem tudtam feltölteni! Ez nagyon bosszantó, ugyanis máshol is van ingyenes tárhelyem, de ott nincs ilyen probléma soha! Vagy vegyük tudomásul hogy olcsó húsnak...? :evil:
Nnna itt küldöm a weblapom kezdőlapját! Oops:
Csatolmányok
Oops!.jpg
allatvilagunk

HozzászólásSzerző: Tomi » 2011.08.05. 07:29

Tisztelt Weboldala.net Felhasználók!

Rajtunk kívülálló okok miatt a weboldala.net domain cím alatt levő weboldalak pillanatnyilag nem jelennek meg.
Az adatok nem vesztek el, FTPn továbbra is elérhetőek. Dolgozunk a mihamarabbi működésért.

Üdv.:
OkHost.eu
Forrás: http://blog.okhost.eu/

És nem értem néhányan mást se tudnak mint állandóan fikázni a tárhelyet, pedig semmivel sem rosszabb mint bármelyik másik. Sőtt! Folyamatosan fejlesztik, a phpmyadmin felületen is látszik, tessék kicsit türelmesebbnek lenni.
Tomi

HozzászólásSzerző: Rolii » 2011.08.05. 09:17

Tomi írta:Tisztelt Weboldala.net Felhasználók!

Rajtunk kívülálló okok miatt a weboldala.net domain cím alatt levő weboldalak pillanatnyilag nem jelennek meg.
Az adatok nem vesztek el, FTPn továbbra is elérhetőek. Dolgozunk a mihamarabbi működésért.

Üdv.:
OkHost.eu
Forrás: http://blog.okhost.eu/

És nem értem néhányan mást se tudnak mint állandóan fikázni a tárhelyet, pedig semmivel sem rosszabb mint bármelyik másik. Sőtt! Folyamatosan fejlesztik, a phpmyadmin felületen is látszik, tessék kicsit türelmesebbnek lenni.

Nekem nem is azzal van a gondom, hanem azzal, hogy nagyon sűrűn vannak kimaradások... Szerintem a többségnek már tele van vele a töke, aki tud, az pakolja át az oldalát máshova, mert már nem bírja az egész okhostot. És már elég sokan átköltöztek innen máshova. (Mm azapból azok közül, akiket én ismerek.) Ha így megy tovább, akkor lassan az összes okhostos lapon csak annyi fog megjelenni, hogy "Az oldal elköltözött". És ha így megy tovább, akkor ennek már nem is kell sok idő. Én is már keresgélek más tárhelyek között, ahol NORMÁLISAN lehet szerkeszteni, és nem csak heti 1 órát.
Rolii

HozzászólásSzerző: LegendHUN » 2011.08.05. 13:22

Én már nem bírtam, így lassan 1 hónapja elköltöztettem innen a weboldalam.

Volt olyan, mikor 1 hétig kb nem volt elérhető a webem.

Szerencsére találtam 1 jó tárhelyet :)

Ez se lenne rossz, csak a kimaradások és a cpanel hiánya...
LegendHUN

HozzászólásSzerző: emil » 2011.08.05. 14:36

Sziasztok.

Kezd nekem is tele lenni a t...m ezzel az okhost-al, hol megy az oldalam, hol nem.
Most éppen nem. :twisted:
Karbantartás ide vagy oda, ezeknél meddig tart?

LegendHUN
Megkérhetlek, légyszí küld el nekem priviben az oldalt amit találtál, mert odébb állok én is innen.
Nem elég, hogy korlátoznak sok mindent még az oldal elérést is lehetetlené teszik, ezzel a meglévő tagságom elvesztését is kockáztatom miattuk.

Előre is köszönöm, ha segítesz.
emil

HozzászólásSzerző: Rolii » 2011.08.05. 14:48

LegendHUN írta:Én már nem bírtam, így lassan 1 hónapja elköltöztettem innen a weboldalam.

Volt olyan, mikor 1 hétig kb nem volt elérhető a webem.

Szerencsére találtam 1 jó tárhelyet :)

Ez se lenne rossz, csak a kimaradások és a cpanel hiánya...

Nekem is megírnád priviben azt a másik tárhelyet? :) Előre is köszi.
Rolii

HozzászólásSzerző: allatvilagunk » 2011.08.05. 14:56

Sziasztok!

Ha valakit érdekel valóban jó ingyenes tárhely, akkor nézze meg az allatvilagunk.hu oldalamat, a "Linkek"-"Partner oldalak" menüpont alatt választ kap a kérdésére!

Üdv minden szenvedőnek!
allatvilagunk

HozzászólásSzerző: allatvilagunk » 2011.08.05. 15:10

Tisztelt Tom!

Ne is haragudj ha nem értek Veled egyet, mert igenis van az okhost-nál jobb, megbízhatóbb, sőt nagyobb tárhelyet biztosító ingyenes tárhely, ahol a saját faviconomat is használhatom!!! Ugyanis amellett hogy az okhost-on rengetegszer van karbantartás, pár napja még ezt a lehetőséget is elvették a tárhely használóktól, méghozzá értesítés nélkül!!! Nem elég hogy az oldalamon (több helyen is!!!) megjelenítem az okhost bannerét, még a favicon is "okh" lett a sajátom helyett! Erről a változásról persze senki sem értesített bennünket!!! A másik lapom tárhelyén ha valami gondom volt (talán 1-szer), azonnal és udvariasan, előzékenyen saját email címemre válaszoltak!!! Tudom, ha valami ingyen van, a kuncsaft fogja be a pofáját, de mint tapasztaltam MÁSHOL, az ingyen is lehet JÓ!!! :evil:
allatvilagunk

HozzászólásSzerző: Rolii » 2011.08.05. 18:46

allatvilagunk írta:Sziasztok!

Ha valakit érdekel valóban jó ingyenes tárhely, akkor nézze meg az allatvilagunk.hu oldalamat, a "Linkek"-"Partner oldalak" menüpont alatt választ kap a kérdésére!

Üdv minden szenvedőnek!

Hol van ebben az ingyenes rész? Nem tűnik rossznak a tárhely, de valahogy nem jövök rá, hogy hol lehet ingyen tárhelyet regisztrálni.
Rolii

Következő

Vissza: Egyéb problémák és kérdések