Karbantartás

itt a fent említett kategóriákba nem tartozó gondokra, kérdésekre adunk megoldást

Re: Karbantartás

HozzászólásSzerző: allatvilagunk » 2011.08.05. 19:03

Rolii írta:
allatvilagunk írta:Sziasztok!

Ha valakit érdekel valóban jó ingyenes tárhely, akkor nézze meg az allatvilagunk.hu oldalamat, a "Linkek"-"Partner oldalak" menüpont alatt választ kap a kérdésére!

Üdv minden szenvedőnek!

Hol van ebben az ingyenes rész? Nem tűnik rossznak a tárhely, de valahogy nem jövök rá, hogy hol lehet ingyen tárhelyet regisztrálni.

A tárhely regisztrációja ingyenes, csak egy domaint kell hozzá regisztrálnod! A neten könnyen találtok 2évre kb 2.500,- Ft-ért domaint regisztráló helyeket! Szerintem megéri, és nem másodlagos a domainotok!
Itt az okhoston nekem is allatvilagunk.weboldala.net a domainom, a másik tárhelyen allatvilagunk.hu!
allatvilagunk

HozzászólásSzerző: allatvilagunk » 2011.08.06. 05:11

T. Adminok!

Még mindig megértem hogy szükség van a karbantartásra, NODE harmadik napja!?!?!?
Az oldalaink látogatói megnézik a lapunkat tegnapelőtt, aztán tegnap, az eltökéltebbek még ma is, s arra a meggyőződésre jutnak, hogy az oldal megszűnt!!! Így tényleg mindenki jobban jár, ha más tárhely után néz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
allatvilagunk

HozzászólásSzerző: Tomi » 2011.08.06. 09:08

allatvilagunk írta:
Rolii írta:
allatvilagunk írta:Sziasztok!

Ha valakit érdekel valóban jó ingyenes tárhely, akkor nézze meg az allatvilagunk.hu oldalamat, a "Linkek"-"Partner oldalak" menüpont alatt választ kap a kérdésére!

Üdv minden szenvedőnek!

Hol van ebben az ingyenes rész? Nem tűnik rossznak a tárhely, de valahogy nem jövök rá, hogy hol lehet ingyen tárhelyet regisztrálni.

A tárhely regisztrációja ingyenes, csak egy domaint kell hozzá regisztrálnod! A neten könnyen találtok 2évre kb 2.500,- Ft-ért domaint regisztráló helyeket! Szerintem megéri, és nem másodlagos a domainotok!
Itt az okhoston nekem is allatvilagunk.weboldala.net a domainom, a másik tárhelyen allatvilagunk.hu!

Ha az allatvilagunk.hu domaint az okhost.eu tárhelyre állítottad volna be, akkor működne az oldalad. Egyébként sem értem miért kell több tárhelyre felpakolni ugyanazt a tartalmú oldalt. :roll:
Tomi

Előző

Vissza: Egyéb problémák és kérdések