MyPHPadmin?

itt a fent említett kategóriákba nem tartozó gondokra, kérdésekre adunk megoldást

MyPHPadmin?

HozzászólásSzerző: infer » 2011.12.25. 08:02

Kinek az ötlete volt az adatbázis verzájának frissítése?
Csak azért kérdezem mert a véleményem szerint nagy hiba volt.
Eddig se volt gyors de most már az e-mail boxbavaló belépés ishúzós az adatbázis kimetését pedig el lehet felejteni.
Most megdöglőt az egész okhoszt.
Van e rá mód hogy vissza állítódna a régi verza?
Az is döcögőt de legalább működöt.
infer

Re: MyPHPadmin?

HozzászólásSzerző: Tomi » 2011.12.28. 17:50

Írtam 2 e-mailt az info@okhost.eu címre, kérem az illetékest olvassa el és javítsa ki a hibát. Néhány napja oldalam teljesen használhatatlan, iszonyúan lassú és mára már rendszeressé vált az Internal Server Error ( Belső kiszolgálóhiba ) hibaüzenet. Néhány nappal ezelőtt még semmi probléma nem volt. Itt is kérem az illetékest, javítsa ki a hibát, tiszta ciki hogy pont az ünnepek alatt használhatatlan az oldalam. Köszönöm.
Tomi

HozzászólásSzerző: Tomi » 2011.12.29. 12:02

Ebben a percben most éppen jól működik a weboldalam, remélem nem csak rövidtávon!

Boldog új évet kívánva, üdvözlettel: Tomi
Tomi

HozzászólásSzerző: infer » 2011.12.29. 15:38

Jó neked ha megjavult. ;)
Nálam a következő a helyzet, ha a fórumomat moderálom :

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, [no address given] and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache Server at ..com Port 80

ezzel kell szembesülnöm.
A MyPHPadmin-ba akarok belépni adatbázis mentése cimszóval :

phpMyAdmin - Error

Cannot start session without errors, please check errors given in your PHP and/or webserver log file and configure your PHP installation properly.

tömören ennyi a gondom :roll:
infer

HozzászólásSzerző: Tomi » 2011.12.29. 19:14

Szia! Én nem azt írtam hogy megjavult a weboldalam, olvasd el figyelmesebben. Már most megint nem működik az enyém sem, néha jó egy - két percre utána megint csigalassú, nem tölt be és jön a belső kiszolgáló hiba hibaüzenet. Jó lenne ha az illetékes javítaná végre a hibát.

BUÉK!
Üdv: Tomi
Tomi

HozzászólásSzerző: infer » 2011.12.30. 08:37

Boldog új évet kivánok én is mindenkinek.

Az új adatbázis verza a hunyó.
Valamiért nem kompatibilis a szerverrel.
A régi verza működöt, de ahogy észrevételezem nem lesz vissza állítva a régi verza.
Erre mondják halottakról jót vagy semmit.
infer

HozzászólásSzerző: Tomi » 2011.12.30. 11:08

infer írta:Boldog új évet kivánok én is mindenkinek.

Az új adatbázis verza a hunyó.
Valamiért nem kompatibilis a szerverrel.
A régi verza működöt, de ahogy észrevételezem nem lesz vissza állítva a régi verza.
Erre mondják halottakról jót vagy semmit.

Nincs itt semmiféle különösebb probléma a mértéktelen trehányságon, hozzá nem értéshez vagy a lustaságon kívül. Saját blogjuk és fórumuk ha lassú is de legalább működik. Erre azért odafigyelnek. Igaz?

A főoldalon ez van kiírva:
" Nálunk a fő cél, hogy a felhasználók és azok látogatói minőségi szolgáltatást kapjanak minden tekintetben, INGYEN. "
" Szolgáltatásunk minőségét folyamatosan fejlesztjük, hogy minél jobban kitudjuk szolgálni az igényeket. "

Mostmár nem a hiba javítását kérem, - azt majd kényszerből elvégzik akkor ha a saját fórumukat és blogjukat is enni fogja a fene, türelmesen kivárjuk, kezdem megszokni a fehér képernyőt - hanem ezen szlogenek eltávolítását. Az ilyen szlogenek elhelyezésével becsapják a felhasználókat. Ma eddig annyi Internal Server Error hibaüzenetet kaptam, hogy megszámolni nem tudom. Köszönjük az ünnepi ajándékot!

BUÉK!
Üdv:Tomi
Tomi

HozzászólásSzerző: Gerisz110 » 2011.12.30. 13:20

Istenem,de jó hogy időbe léptem,és eljöttem erről a fos helyről :D
Akár hány szunyis weblapot látok,és rákattintok más nincs: Alig akar betölteni,vagy 5 perc után bedobja ezt: Service Temporarily Unavailable 503

Többet ne is várjatok azegész okhosttól,elején azt hittem ez lesz minden idők legjobb ingyenes tárhelye,de most már a freeweb,és az atw is jobb hiába van ott reklám,legalább nem lasú,és nem ír ki ilyen faszságokat....

Ha itt akartok maradni,akkor nézéttek ahogy megpusztul weboldalatok.
Ajánlom figyelmetekbe: http://newhosting.hu/
Itt csak domain veszel,pl 2 évre egy .hu-s domain 2400Ft azt ha veszel kapsz mellé: 3Gb tárhelyet,mysql adatbázist,reklámentes tárhelyet...
Ez igaz,mert utána jártam!

Szóval sok sikert :)
Gerisz110

HozzászólásSzerző: ets.hungary » 2011.12.30. 15:23

Most rendesen működik az okhost.eu nincs hiba üzenet, nem lassú. :)
ets.hungary

HozzászólásSzerző: Gerisz110 » 2011.12.30. 16:29

nekem egy rakás fos, http://bammeg.szunyi.com/
mysql adatbázist egyátalán nem kap :)
Gerisz110

Következő

Vissza: Egyéb problémák és kérdések