MyPHPadmin?

itt a fent említett kategóriákba nem tartozó gondokra, kérdésekre adunk megoldást

Re: MyPHPadmin?

HozzászólásSzerző: ets.hungary » 2011.12.30. 16:54

Elszóltam magam, újra egy rakás szar lett. :(
Ideje lesz költözni innen... :cry:
ets.hungary

HozzászólásSzerző: Tomi » 2011.12.30. 17:25

Mióta a hibaüzenet átváltott Service Temporarily Unavailable -re azóta FTP kapcsolat sincs. Csak azt nem értem hogy egyetlen adatbázist használó oldal sem elérhető, -kivétel az okhost fóruma - akkor mi a fene terhelheti az adatbázist? Vélhetőleg semmi, úgy hogy ez megint egy " huncut " hibaüzenet. Érdekes továbbá hogy az okhost fórumán ilyen gond nincs. Bízzunk benne hátha észreveszik hogy már FTP kapcsolat sincs.

BÚÉK!
Üdv: Tomi
Tomi

HozzászólásSzerző: ets.hungary » 2011.12.30. 17:58

Gondolom az egyik admin olvasta amit írtam és leállította az ftp-t, nehogy elmenjek erről a szarról. :)
Egyébként már lementettem mindent a szerverről. Most épp egy külföldi tárhely szolgáltatott keresek.
ets.hungary

HozzászólásSzerző: Gerisz110 » 2011.12.31. 04:28

Gyerekek.... ez már jobb nem lesz... ha ennyire elhanyagolnak mindent,akkor többet ne várjatok,szopás az akinek cucca is van rajt,szóval költözni sem nagyon tudtok,mert nem enged se ftp-re és a mysql adatbázisért meg harcolni kell lassan...

rohadjak meg,ennél bármi jobb,othon beüzemelek egy 64kb/s kapcsolatú szerver gépet,apache szerverrel,az is többet tudna mint ez a fos...
Azt kurvára nem értem,hogy itt miért nem rosz a fórum???? Minden szunyis,webaldala stb... oldalnál a phpbb rendszerek,és a többi is csak 503 errorozik,ez miért nem??

Elhiszem hogy ingyért van,és leszarjátok,de legalább mondanátok azt hogy ekkor meg akkor megszűnik,és kész,elvan intézve... nem itt baszakodni vele...
Gerisz110

HozzászólásSzerző: infer » 2011.12.31. 08:28

Másfél hét küszködés után úgy látszódik hogy helyre állt a rend.
Még rendesen tudtam garázdálkodni a MySQL adatbázisban.
Reménykedem hogy ez tartós marad, és igaz lesz csúcsidőre is.

Szeretném megköszöni a munkájukat és fáradozásukat szerver üzemeltetőnek és mind azoknak akik fáradoztak azon hogy ismételten jól működjenek a dolgok.

Boldog új évet mindenkinek.
infer

HozzászólásSzerző: Tomi » 2012.01.01. 14:51

infer írta:Másfél hét küszködés után úgy látszódik hogy helyre állt a rend.
Még rendesen tudtam garázdálkodni a MySQL adatbázisban.
Reménykedem hogy ez tartós marad, és igaz lesz csúcsidőre is.

Szeretném megköszöni a munkájukat és fáradozásukat szerver üzemeltetőnek és mind azoknak akik fáradoztak azon hogy ismételten jól működjenek a dolgok.

Boldog új évet mindenkinek.

Igen, a tegnapi nap folyamán valóban úgy tűnt, azonban mára már nem hazudtolta meg önmagát, egész nap - ha véletlenül bejön is az oldalam, néhány kattintás után - a már jól megszokott Internal Server Error (belső kiszolgáló hiba) hibaüzenet szép fehér ablakában gyönyörködök. Meg lehet nézni: magyarforum.eu

Tomi

HozzászólásSzerző: infer » 2012.01.01. 17:13

Tisztában vagyok vele hogy semmi javulás.
Nálam tegnap sem volt jó, alig bírtam bekeveredni az adatbázisba.
A dicsérő szavakat csak azért írtam hátha vissza raknák
a régi verzát.
De látom az nem ezen a héten lesz.
infer

HozzászólásSzerző: Tomi » 2012.01.01. 22:05

Nálam a phpMyAdmin felületen is Internal Server Error a jelszó. Hátha holnap már megjavítják. :idea:
Tomi

HozzászólásSzerző: Tomi » 2012.01.02. 15:38

Sajnos a kecskeméti kft részéről válasz nincs se a fórumba, se e-mail -be, hibajavítás sincs, holnap követem többek példáját, én is lelépek erről a szerverről. Ma már késő van hozzá. Az Ftp -n a fájlokat már letöröltem, ha majd elérhető lesz az adatbázisom, azt is törölni fogom.

Tomi

HozzászólásSzerző: infer » 2012.01.07. 21:55

Ez a MySQL szerver 0 nap, 6 óra, 51 perc, 55 másodperc óta fut. Indítás időpontja: 2012. jan. 07. 15:48.

És mikor lesz elérhető az adat bázis?
Mert hogy állandóan újra indítják a szervert azzal nem szartak akútba csak a kávájára és belecsorgott
már elnézést a kifejezésért.
De mi ért nem lehet vissza rakni a régi verzát ami működöt?
Miért kell szívatni mindenkit?
Értetlenül állok a történések élőt.
Meg értem hogy új verza fejlődni kell a korral, de ha valami nem megy akkor minek erőltetni?

További információ:
- A WEBszerver iso-8859-2 karakterkódolást használ!
- A szolgáltató az ingyenes felhasználók körében NEM készít biztonsági mentést!
- A felhasználóknak maguknak kell gondoskodni az oldaluk biztonsági mentéséről.

Már csak azt szeretném tudni hogyan mentsek vagy javitsak az oldalamon ha nincs adatbázis?
Ha egy vagy két napról lenne szó, de már három hete nincs adatbázis elérés.
infer

ElőzőKövetkező

Vissza: Egyéb problémák és kérdések