Chat-ek?

itt a fent említett kategóriákba nem tartozó gondokra, kérdésekre adunk megoldást

Chat-ek?

HozzászólásSzerző: ÉHF » 2012.02.12. 10:05

Üdv!

Van az oldalamon egy chat modul. Konkrétan a Bowob. Ez saját (mármint a chat modul készítőinek) a szerverét használja, nem az okhost-ot, az oldalam csak közvetetten használja így.

A probléma az, hogy durván másfél-két hete nem működik. Csak annyit ír ki, hogy töltés. A bowob-nál működik a saját ilyen chat. Mindenhol máshol is, ahol eddig találtam ezt a chat modul-t használó oldalt. Kérdeztem a modul készítőit, hogy az én oldalamról le van-e tiltva a chat (mert megkérdezésük nélkül módosítottam a kinézetén, de mint ez utólag kiderült, megengedett). A válaszuk az, hogy nem, nincs tiltva.

Szóval a kérdés: az okhost tiltotta le az "átirányításos" (bocsánat, nem jut eszembe a hivatalos kifejezés erre) chat modul-okat? Ha igen, miért???? Hisz egyáltalán nem terhelik az okhost szervereit.
Továbbá kérném a tiltás megszüntetését. Az nagyon alacsony forgalmú chat (regisztrációs hiba bejelentésre használom leginkább), egyáltalán nem terheli a szervert!
Az oldal címe: http://ertelemhangja.weboldala.net/forum/index.php

Várom mielőbbi válaszukat!
ÉHF

Re: Chat-ek?

HozzászólásSzerző: ÉHF » 2012.03.22. 09:05

Minek ez a fórum, ha semmire nem hajlandóak válaszolni?????
Írtam e-mail-t. Arra is ennyi választ kapok???????
Ez ám a szolgáltató.... Magasról leszarják az ügyfeleiket.....
ÉHF

Vissza: Egyéb problémák és kérdések