Nekem az lenne a gondom, hogy nem mennek a php fájlok rendesen, más térhelyen mentek és itt mind hibát jeleznek.
Mi lehet a baj?
bokike írta:Nekem az lenne a gondom, hogy nem mennek a php fájlok rendesen, más térhelyen mentek és itt mind hibát jeleznek.
Mi lehet a baj?
admin írta:saját kézzel írt PHP, vagy valami CMS ? vagy egy CMS egy része nem megy csak?
mi a hibaüzi ?
Warning: fopen(usersonline.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /srv/www/szunyi.com/b-rock/usersonline.php on line 15
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /srv/www/szunyi.com/b-rock/usersonline.php on line 17
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /srv/www/szunyi.com/b-rock/usersonline.php on line 18
Online lĂĄtogatĂłk: 0
Warning: fopen(counter.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /srv/www/szunyi.com/b-rock/usersonline.php on line 50
Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /srv/www/szunyi.com/b-rock/usersonline.php on line 52
Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /srv/www/szunyi.com/b-rock/usersonline.php on line 54
LĂĄtogatĂłk szĂĄma: 1
Parse error: syntax error, unexpected ',' in /srv/www/szunyi.com/ninjaneveldemozi/kuldes.php on line 7
Korpiklaani írta:Itt nincs engedélyezve valami mivel a PHP-dat nem látom így nem tudom megmondani mit kéne állitani...
Ha elmondod milyen függvényel küldöd admin biztosan engedélyezi...
<html>
<head>
</head>
<body>
<form action='kuldes.php' method='post'>
Email: <br /><input type='text' name='email'><br />
Tárgy: <br /><input type='text' name='subject'<br />
Üzenet: <br /><textarea name='message' cols='56' rows='7'></textarea><br />
<input type='submit' value=' Üzenet elküldése'>
</form>
</body>
</html>