Oldal: 2 / 2

Re: Nem megy jól a php itt és máshol ment.

HozzászólásElküldve: 2008.12.13. 20:26
Szerző: Korpiklaani
Hát a kód az rendben van!
De ez csak alap függvények nem hiszem ,hogy ne lenne engedélyezve bár a PHP mailküldés nem tudom ,hogy van beállitva...

Re: Nem megy jól a php itt és máshol ment.

HozzászólásElküldve: 2008.12.14. 11:52
Szerző: grandno
fasza ez a kód, de ha igazán segíteni akarsz neki akkora a videó linkjéd adod meg.

Re: Nem megy jól a php itt és máshol ment.

HozzászólásElküldve: 2009.02.16. 00:38
Szerző: tothimre
sanyi49 írta:
Kód: Egész kijelölése
<?php

$email_cim = $_POST['email'];
$targy = $_POST['subject'];
$uzenet = $_POST['message'];

mail("szerkesztoo2@gmail.com"), "Tárgy: $targy",
$uzenet, "From: $email*cim");
echo "Sikeres üzenetküldés";
?>

Hibás a kód, nem is csoda, hogy nem működik! Először is szintaktikai hibás (e-mail cím után nem kell záró zárójel, illetve a "Form:" után is el van írva a változónév), másodszor ebben a formában mindig azt írja ki, hogy "Sikeres üzenetküldés", pedig lehet nem is volt az, harmadszor meg nincs lekezelve az az eset, ha direkt van meghívva a kuldes.php, illetve ha üres űrlapot küldtünk el. Ezek alapján kicsit javított (felturbózott) kód: :)
Kód: Egész kijelölése
<?php

if ($_POST) {
   $email_cim = $_POST['email'];
   $targy = $_POST['subject'];
   $uzenet = $_POST['message'];

   if (!$email_cim || !$targy || !$uzenet)
      die('Minden mezőt ki kell tölteni! <a href="javascript:history.back()">Vissza</a>');

   if(@mail("szerkesztoo2@gmail.com", "Tárgy: $targy", $uzenet, "From: $email_cim"))
      echo "Sikeres üzenetküldés";
   else
      echo "Az üzenet elküldése nem sikerült!";
} else
   header("Location: email.html");

?>

(A @ a mail előtt a PHP esetleges hibaüzeneteit nyomja el.)

Re: Nem megy jól a php itt és máshol ment.

HozzászólásElküldve: 2009.03.16. 07:51
Szerző: Kingo
sajnos nekem sem megy a mail küldés a weblapról, sem a saját, sem a fenti scripttel. (mindegyik működik egy másik tárhelyen)

Re: Nem megy jól a php itt és máshol ment.

HozzászólásElküldve: 2009.03.16. 08:51
Szerző: senseicsiki
Üdv!
Nekem is problémám van, de nem is igazából a PHP-val, hanem mikor HTML-formból hívom meg "post"-tal nem adja át a paramétereket.
Más kisérleti oldalon próbáltam egy apróhirdetéses oldalt csinálni, ami mySQL-be teszi le az adatokat. Áttettem ide, és nem ment, ekkor kiirattam a php-ban hogy végülis mit akar letenni az adatbázisba, és csodálkozva vettem észre hogy semmi sincs a változókba. Tud valaki segíteni hogy mi lehet a probléma?
Üdv.: Csiki

Re: Nem megy jól a php itt és máshol ment.

HozzászólásElküldve: 2010.04.24. 12:36
Szerző: sityu2
Nekem csak a phpfusion nem megy vagy is csak az adatbázisal van a gond.... :S

Re: Nem megy jól a php itt és máshol ment.

HozzászólásElküldve: 2011.04.21. 12:37
Szerző: dragon71
Datalife engine,Kasseler-cms,saját cms sem megy,eddig legalább működött. :x