PHP segély

egyéb dolgok, amik már nem férnek bele másik kategóriába

Re: PHP segély

HozzászólásSzerző: csigi » 2010.10.09. 15:19

Itt találsz töménytelen mennyiségben!

http://www.google.hu/#hl=hu&source=hp&b ... ed2a4dacca

Vagy pl ez:

http://rimelek.hu/meghivos-loginrendsze ... ogin-v2-0/

( ugyanitt megtalálod a meghívó nélkülit is asszem! )
csigi
 
Hozzászólások: 180
Csatlakozott: 2009.04.27. 15:38

Re: PHP segély

HozzászólásSzerző: adamos42 » 2010.10.13. 21:13

Erik írta:Helló!
Nincs valakinek weboldal regisztráló scriptje ami itt is van, vagy hasonló??
Köszi!


Tulajdonképpen neked most ilyen regisztráció kell?

mert akkor:

Kód: Egész kijelölése
<?php

session_start();   
   
// admin felhasználó
$users[] = "admin";
$passw[] = "adminpassw";

// user felhasználó
$users[] = "user";
$passw[] = "userpassw"

// itt persze hozzá tudsz adni több felhasználót is! de ha sokan vannak akkor érdemes a fent megemlített módon
// mysql adatbázissal párosítva készíteni egyett, de akkor érdemes készíteni egy profil szerkesztő php-t is
// és akkor ezt is azt is és már ott tartasz, hogy egy aranyos kis CMS-t készítettél.

if(isset($_POST['mehet'])) {

$user = $_POST['user'];
$pass = $_POST['passw'];

if($user === "") { echo "<h2>Nem adtál meg felhsználónevet!</h2>";}

if($pass === "") { echo "<h2>Nem adtál meg jelszót!</h2>";   }      

if(in_array("$user", $users)) {

$id = array_search($user, $users);

if($passw[$id] === $pass) {

echo "<div align='center'>";
echo "<p>&nbsp;</p>";
echo "<p><h2>Sikeres bejelentkezés!</h2>";
echo "<h3>Pár pillanat múlva továbbítva leszel!</h3></p>";
echo "<p>&nbsp;</p>";
echo "</div>";

$_SESSION['user'] = $users[$id];

echo "<script type=\"text/JavaScript\">setTimeout(\"location.href = '".$_SERVER['script_name']."';\",600);</script>";               

} else {

echo "<h2>Felhsználónév vagy jelszó helytelen!</h2>";

   }

  }

} elseif(isset($_SESSION['user'])) {

if(isset($_POST['kijelentkezes'])) {

echo "<div align='center'>";
echo "<p>&nbsp;</p>";
echo "<p><h2>Sikeres kijelentkezés!</h2>";
echo "<h3>Pár pillanat múlva továbbítva leszel!</h3></p>";
echo "<p>&nbsp;</p>";
echo "</div>";

session_destroy();

echo "<script type=\"text/JavaScript\">setTimeout(\"location.href = '".$_SERVER['script_name']."';\",600);</script>";      


} else {

echo "Helló ".$_SESSION['user']."<br>\n";
echo "<form method='post'><input name='kijelentkezes' type='submit' value='Kijelentkezés' /></form>";

}

} else {

echo "<form method='post'>\n";
echo "Felhasználónév: <input name='user' type='text' /><br>\n";
echo "Jelszó: <input name='passw' type='text' /><br>\n";
echo "<input name='mehet' type='submit' value='MEHET' />";
echo "</form>";

}

?>


ez munkamenetben menti el a felhasználónevet.

Vagy kérlek definiáld a ' weboldal regisztráló script ' kifejezést :D

UI: előfordulhat hogy van hiba a scriptben! nem volt időm letesztelni álmosan írtam 23:13 perckor :roll:
Avatar
adamos42
 
Hozzászólások: 103
Csatlakozott: 2010.05.05. 06:43

Re: PHP segély

HozzászólásSzerző: Erik » 2010.10.14. 14:27

Helló adamos!

Nekem olyan regisztráló kéne, mint ami itt van!

Kipróbáltam a scriptet!:
Ezt írta ki:

Kód: Egész kijelölése
Nem adtál meg felhsználónevet!";} if($pass === "") { echo "
Nem adtál meg jelszót!
"; } if(in_array("$user", $users)) { $id = array_search($user, $users); if($passw[$id] === $pass) { echo "
"; echo "


"; echo "

Sikeres bejelentkezés!
"; echo "
Pár pillanat múlva továbbítva leszel!

"; echo "


"; echo "
"; $_SESSION['user'] = $users[$id]; echo ""; } else { echo "
Felhsználónév vagy jelszó helytelen!
"; } } } elseif(isset($_SESSION['user'])) { if(isset($_POST['kijelentkezes'])) { echo "
"; echo "


"; echo "

Sikeres kijelentkezés!
"; echo "
Pár pillanat múlva továbbítva leszel!

"; echo "


"; echo "
"; session_destroy(); echo ""; } else { echo "Helló ".$_SESSION['user']."
\n"; echo "
"; } } else { echo "
\n"; echo "Felhasználónév:
\n"; echo "Jelszó:
\n"; echo ""; echo "
"; } ?>
Erik
 
Hozzászólások: 32
Csatlakozott: 2010.09.12. 14:20

Re: PHP segély

HozzászólásSzerző: adamos42 » 2010.10.14. 17:40

próbáld meg a:

if($user === "") { echo "<h2>Nem adtál meg felhsználónevet!</h2>";}

lecserélni

if($user === "") { echo "<h2>Nem adtál meg felhsználónevet!</h2>"; }
re
Avatar
adamos42
 
Hozzászólások: 103
Csatlakozott: 2010.05.05. 06:43

Re: PHP segély

HozzászólásSzerző: Erik » 2010.10.15. 11:50

Úgy se jó ahogy mondtad!
Erik
 
Hozzászólások: 32
Csatlakozott: 2010.09.12. 14:20

Re: PHP segély

HozzászólásSzerző: adamos42 » 2010.10.15. 13:37

most már muszáj voltam kipróbálni :) a helyes kód:
Kód: Egész kijelölése
<?php
session_start();   

$users = array();
$passw = array();
   
// admin felhasználó
$users[] = "admin";
$passw[] = "adminpassw";

// user felhasználó
$users[] = "user";
$passw[] = "userpassw";

// itt persze hozzá tudsz adni több felhasználót is! de ha sokan vannak akkor érdemes a fent megemlített módon
// mysql adatbázissal párosítva készíteni egyett, de akkor érdemes készíteni egy profil szerkesztő php-t is
// és akkor ezt is azt is és már ott tartasz, hogy egy aranyos kis CMS-t készítettél.

if(isset($_POST['mehet'])) {

$user = $_POST['user'];
$pass = $_POST['passw'];

if($user === "") { echo "<h2>Nem adtál meg felhasználónevet!</h2>"; }

if($pass === "") { echo "<h2>Nem adtál meg jelszót!</h2>"; }     

if(in_array("$user", $users)) {

$id = array_search($user, $users);

if($passw[$id] === $pass) {

echo "<div align='center'>";
echo "<p>&nbsp;</p>";
echo "<p><h2>Sikeres bejelentkezés!</h2>";
echo "<h3>Pár pillanat múlva továbbítva leszel!</h3></p>";
echo "<p>&nbsp;</p>";
echo "</div>";

$_SESSION['user'] = $users[$id];

echo "<script type=\"text/JavaScript\">setTimeout(\"location.href = '".$_SERVER['script_name']."';\",600);</script>";               

} else {

echo "<h2>Felhsználónév vagy jelszó helytelen!</h2>";

echo "<script type=\"text/JavaScript\">setTimeout(\"location.href = '".$_SERVER['script_name']."';\",600);</script>";               


   }

  }

} elseif(isset($_SESSION['user'])) {

if(isset($_POST['kijelentkezes'])) {

echo "<div align='center'>";
echo "<p>&nbsp;</p>";
echo "<p><h2>Sikeres kijelentkezés!</h2>";
echo "<h3>Pár pillanat múlva továbbítva leszel!</h3></p>";
echo "<p>&nbsp;</p>";
echo "</div>";

session_destroy();

echo "<script type=\"text/JavaScript\">setTimeout(\"location.href = '".$_SERVER['script_name']."';\",600);</script>";     


} else {

echo "Helló ".$_SESSION['user']."<br>\n";
echo "<form method='post'><input name='kijelentkezes' type='submit' value='Kijelentkezés' /></form>";

}

} else {

echo "<form method='post'>\n";
echo "Felhasználónév: <input name='user' type='text' /><br>\n";
echo "Jelszó: <input name='passw' type='password' /><br>\n";
echo "<input name='mehet' type='submit' value='MEHET' />";
echo "</form>";

}

?>
Avatar
adamos42
 
Hozzászólások: 103
Csatlakozott: 2010.05.05. 06:43

Re: PHP segély

HozzászólásSzerző: Erik » 2010.10.15. 14:25

Helló!

Nekem olyan weboldal regisztráló fájl kell, mint ami itt van vagy hasonló!
Amit te adtál ez nem regisztráló script!
Erik
 
Hozzászólások: 32
Csatlakozott: 2010.09.12. 14:20

Re: PHP segély

HozzászólásSzerző: adamos42 » 2010.10.15. 16:48

ez a bejelentkező része, ezt egy kicsit meg kell spékelni egy kis adatbázissal pl:
Kód: Egész kijelölése
CREATE TABLE  `a42users` (
`id` INT( 50 ) NULL AUTO_INCREMENT PRIMARY KEY ,
`fnev` VARCHAR( 50 ) NOT NULL ,
`jelsz` VARCHAR( 50 ) NOT NULL ,
`vnev` VARCHAR( 50 ) NOT NULL ,
`email` VARCHAR( 50 ) NOT NULL
) ENGINE = MYISAM ;


aztán ki kell egészíteni annyival hogy:

Kód: Egész kijelölése
<?php
session_start();   

$users = array();
$passw = array();

$sql_host = ""; ////////////////////////////////////////// SQL host
$sql_fnev = ""; /////////////////////////////////////////////// SQL felhasználó
$sql_jelsz = ""; ///////////////////////////////////////////// SQL jelszó
$sql_error = "Nem sikerült kapcsolódni az adatbázishoz!"; ///////// SQL hibaüzenet
$sql_table = ""; //////////////////////////////////////// SQL tábla

$db = @mysql_connect($sql_host, $sql_fnev, $sql_jelsz) or die ("$sql_error");      
mysql_select_db($sql_table, $db);
$query = "SELECT * FROM a42users";       
$result = mysql_query($query);
while ($r = mysql_fetch_array($result)) {
$users[] = $r['fnev'];
$passw[] = $r['jelsz'];
}


// itt persze hozzá tudsz adni több felhasználót is! de ha sokan vannak akkor érdemes a fent megemlített módon
// mysql adatbázissal párosítva készíteni egyett, de akkor érdemes készíteni egy profil szerkesztő php-t is
// és akkor ezt is azt is és már ott tartasz, hogy egy aranyos kis CMS-t készítettél.

if(isset($_POST['mehet'])) {

$user = $_POST['user'];
$pass = $_POST['passw'];

if($user === "") { echo "<h2>Nem adtál meg felhasználónevet!</h2>"; }

if($pass === "") { echo "<h2>Nem adtál meg jelszót!</h2>"; }     

if(in_array("$user", $users)) {

$id = array_search($user, $users);

if($passw[$id] === $pass) {

echo "<div align='center'>";
echo "<p>&nbsp;</p>";
echo "<p><h2>Sikeres bejelentkezés!</h2>";
echo "<h3>Pár pillanat múlva továbbítva leszel!</h3></p>";
echo "<p>&nbsp;</p>";
echo "</div>";

$_SESSION['user'] = $users[$id];

echo "<script type=\"text/JavaScript\">setTimeout(\"location.href = '".$_SERVER['script_name']."';\",600);</script>";               

} else {

echo "<h2>Felhsználónév vagy jelszó helytelen!</h2>";

echo "<script type=\"text/JavaScript\">setTimeout(\"location.href = '".$_SERVER['script_name']."';\",600);</script>";               


   }

  }

} elseif(isset($_SESSION['user'])) {

if(isset($_POST['kijelentkezes'])) {

echo "<div align='center'>";
echo "<p>&nbsp;</p>";
echo "<p><h2>Sikeres kijelentkezés!</h2>";
echo "<h3>Pár pillanat múlva továbbítva leszel!</h3></p>";
echo "<p>&nbsp;</p>";
echo "</div>";

session_destroy();

echo "<script type=\"text/JavaScript\">setTimeout(\"location.href = '".$_SERVER['script_name']."';\",600);</script>";     


} else {

echo "Helló ".$_SESSION['user']."<br>\n";
echo "<form method='post'><input name='kijelentkezes' type='submit' value='Kijelentkezés' /></form>";

}

} else {

echo "<form method='post'>\n";
echo "Felhasználónév: <input name='user' type='text' /><br>\n";
echo "Jelszó: <input name='passw' type='password' /><br>\n";
echo "<input name='mehet' type='submit' value='MEHET' />";
echo "</form>";

}

?>


Ezek után meg kell írnod hogyha belépett akkor tudjon másik felhasználót hozzáadni:

Kód: Egész kijelölése
<?php
session_start();   

$users = array();
$passw = array();

$sql_host = ""; ////////////////////////////////////////// SQL host
$sql_fnev = ""; /////////////////////////////////////////////// SQL felhasználó
$sql_jelsz = ""; ///////////////////////////////////////////// SQL jelszó
$sql_error = "Nem sikerült kapcsolódni az adatbázishoz!"; ///////// SQL hibaüzenet
$sql_table = ""; //////////////////////////////////////// SQL tábla

$db = @mysql_connect($sql_host, $sql_fnev, $sql_jelsz) or die ("$sql_error");      
mysql_select_db($sql_table, $db);
$query = "SELECT * FROM a42users";       
$result = mysql_query($query);
while ($r = mysql_fetch_array($result)) {
$users[] = $r['fnev'];
$passw[] = $r['jelsz'];
}
mysql_close($db)


// itt persze hozzá tudsz adni több felhasználót is! de ha sokan vannak akkor érdemes a fent megemlített módon
// mysql adatbázissal párosítva készíteni egyett, de akkor érdemes készíteni egy profil szerkesztő php-t is
// és akkor ezt is azt is és már ott tartasz, hogy egy aranyos kis CMS-t készítettél.

if(isset($_POST['mehet'])) {

$user = $_POST['user'];
$pass = $_POST['passw'];

if($user === "") { echo "<h2>Nem adtál meg felhasználónevet!</h2>"; }

if($pass === "") { echo "<h2>Nem adtál meg jelszót!</h2>"; }     

if(in_array("$user", $users)) {

$id = array_search($user, $users);

if($passw[$id] === $pass) {

echo "<div align='center'>";
echo "<p>&nbsp;</p>";
echo "<p><h2>Sikeres bejelentkezés!</h2>";
echo "<h3>Pár pillanat múlva továbbítva leszel!</h3></p>";
echo "<p>&nbsp;</p>";
echo "</div>";

$_SESSION['user'] = $users[$id];

echo "<script type=\"text/JavaScript\">setTimeout(\"location.href = '".$_SERVER['script_name']."';\",600);</script>";               

} else {

echo "<h2>Felhsználónév vagy jelszó helytelen!</h2>";

echo "<script type=\"text/JavaScript\">setTimeout(\"location.href = '".$_SERVER['script_name']."';\",600);</script>";               


   }

  }

} elseif(isset($_SESSION['user'])) {

if(isset($_POST['kijelentkezes'])) {

echo "<div align='center'>";
echo "<p>&nbsp;</p>";
echo "<p><h2>Sikeres kijelentkezés!</h2>";
echo "<h3>Pár pillanat múlva továbbítva leszel!</h3></p>";
echo "<p>&nbsp;</p>";
echo "</div>";

session_destroy();

echo "<script type=\"text/JavaScript\">setTimeout(\"location.href = '".$_SERVER['script_name']."';\",600);</script>";     


} else {

if(isset($_POST['ujf'])) {

$db = @mysql_connect($sql_host, $sql_fnev, $sql_jelsz) or die ("$sql_error");      
mysql_select_db($sql_table, $db);
$query = "INSERT INTO `a42users` (`id`, `fnev`, `jelsz`) VALUES (NULL, '".$_POST['auser']."', '".$_POST['apassw']."')";       
$result = mysql_query($query);

mysql_close($db);

}
echo "Helló ".$_SESSION['user']." ";
echo "<form method='post'><input name='kijelentkezes' type='submit' value='Kijelentkezés' /></form>";

echo "<form method='post'>\n";
echo "Felhasználónév: <input name='auser' type='text' /><br>\n";
echo "Jelszó: <input name='apassw' type='password' /><br>\n";
echo "<input name='ujf' type='submit' value='Új felhasználó létrehozása' />";
echo "</form>";

}

} else {

echo "<form method='post'>\n";
echo "Felhasználónév: <input name='user' type='text' /><br>\n";
echo "Jelszó: <input name='passw' type='password' /><br>\n";
echo "<input name='mehet' type='submit' value='MEHET' />";
echo "</form>";

}

?>


és így már hozzáadja az adatbázishoz

ehhez már csak fantázia kell... :D kell külön írnod egy részt ami a bejelenkezésen kívül van és meg kell addnia az adatait amit te beraksz az adatbázisba, minden benne van csak per pillanat nem érek rá hosszabb script megírására ... :D
Avatar
adamos42
 
Hozzászólások: 103
Csatlakozott: 2010.05.05. 06:43

Re: PHP segély

HozzászólásSzerző: Erik » 2010.10.17. 16:35

Akkor majd megpróbálom elkérni az admintól!
Erik
 
Hozzászólások: 32
Csatlakozott: 2010.09.12. 14:20

Re: PHP segély

HozzászólásSzerző: adamos42 » 2010.10.17. 17:10

??

figy az itt lévő fórumot nem az adminok csinálták! ez ingyenesen letölthető és rengeteg ilyen rendszer van amihez nem kell tudás!!

fórum: phpbb.hu
komplett oldal mindennel: http://joomla.hu , http://phpfusion.co.hu
Avatar
adamos42
 
Hozzászólások: 103
Csatlakozott: 2010.05.05. 06:43

ElőzőKövetkező

Vissza: Segédletek, Tippek, Egyebek

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron