Halott Okhost

egyéb dolgok, amik már nem férnek bele másik kategóriába

Halott Okhost

HozzászólásSzerző: Hamstudio@weboldala » 2012.08.26. 20:28

Hát, nem tudom mit mondjak. Először is nagyon hálás vagyok az egész okhost staff-nak ennek az ingyenességnek, viszont lehet kicsit pofátlanság ez tőlem ezek után, de azért szerintem ez az ignorancia kicsit már sok. Nem tudom mi van a tulajdonosokkal, olvasgattam a többi postokat is, de úgy tűnik hogy adminok ide már nem járnak fel. A regisztráció már majdnem (vagy már) egy éve nem érhető el, e-mailekre nem válaszolnak, és a főoldal is elég sablonszöveg a mostani helyzethez hasonlítva.

Remélem ezzel azért nem sértettem meg senkit, én mindig is örülni fogok ennek a helynek, csak egy kis törődés szerintem ráférne az egészre. Remélhetőleg nem amiatt hagy hidegen titeket mert pár hónap múlva lejár a szerverelőfizetés, és emiatt hagyjátok a túróba. :oops:
Hamstudio@weboldala

Re: Halott Okhost

HozzászólásSzerző: vnorbi » 2012.12.29. 19:25

"Tisztelt Felhasználóink!

Tesztelési fázisba ért az adminisztrációs felületünk. Ez számotokra azt jelenti, hogy napokon belül értesítünk mindenkit a további teendőkről és lehetőségekről.

Üdvözlettel
OkHost.eu"

Blogon olvasható. :D
vnorbi

HozzászólásSzerző: plázafób » 2013.02.28. 09:04

Napokon belül... :mrgreen: Vicces volt ezt a blogbejegyzést így 2013. februárjában ovlasni, persze email sehol. :mrgreen:

Egyébként meg attól eltekintve, hogy folyamatos a para egy esetleges (ne adj' Isten előre nem jelzett) szerver megszűnéstől, meg az időnkénti elérhetetlenségtől én azért jól elvagyok ezen a szerveren. Kis pénz, kis foci, kis haveri kör, kis fórum, kis para.. Ennyi belefér, és többnyire jól működünk. :)

Üdv minden OKhost-osnak! :)
plázafób

HozzászólásSzerző: Giggsy » 2013.04.10. 22:20

Én is már hónapok óta próbálok választ kicsikarni az adminokból, hogy az FTP belépésemmel mi lett. Egyik napról a másikra hirtelen nem tudok belépni FTP-n keresztül (csak úgy egy éve) Most nem az, az oldal tartalmának nagy része megvan mentésben, de azért mégiscsak jó lenne néha frissíteni a portálrendszert, új mentéseket készíteni a felhasználók feltöltéseiről, ilyenek...
Giggsy

HozzászólásSzerző: Odin » 2013.05.08. 17:17

Én speciel attól tartok, hogy az okhost egyszer csak megszűnik. Az a gond, hogy aza néhány ingyenes tárhely, amit igénybe lehet venni, például ATW vagy FreeWeb, Ultraweb sajnos cms rendszert nem bírnak el. Az ATW egy régi joomla verziót sem tud eltartani, mert nem engedi föltelepíteni, valami session save path problémát ír. Wordpresst sem lehet, mert nem lehet telepítés után az adminpultba belépni. A freeweben ingyenes tárhelyen adatbázis nincs. Az ultraweb jó lenne, de jogosultság állítási lehetőség nincs, így több cms nem műxik a wordpress pedig szintén nem működik. A php és mysql verzió pedig szinte mindenhol már elavult. Szóval nem tudom hogyan lehetne ingyenes tárhelyen mondjuk egy egyszerű wordpress oldalt üzemeltetni. Az okhoston szépen megy, csak néha kimarad az oldal és tartani kell a megszűnéstől. Remélem az aggodalmam azért alaptalan. :D Ti hogy vagytok ezzel? Mi a véleményetek vagy tanácsotok?
Odin

HozzászólásSzerző: admin » 2013.05.26. 16:48

Nem fogunk megszűnni.
Hamarosan 1000db meghívót fogunk kiküldeni a regisztrált tagjaink között - véletlenszerűen.
Ők majd tesztelhetik az új adminisztrációs felületet.

Továbbá hamarosan bevezetjük új, ticket alapú ügyfélszolgálati email címünket, így a jővőben minden kérdésre egyszerűbben választ kaphattok.

Addig is kitartás!
admin

HozzászólásSzerző: Gulopzus » 2013.06.14. 01:16

Üdvözletem!
Nem is tudom pontosan hány éve, egészen fiatalkorom óta használom az OKhost.eu által fenntartott ingyenes szolgáltatásokat. Örülök én is, hogy hamarosan fellendül itt az élet, már úgy két éve szeretnék regisztrálni egy új webhelyt, de sajnos erre nincs lehetőség. Rendelkezem egyel, de az FTP-re nem engedett fel, illetve már az adatokat se nagyon találom hozzá. A kérdésem az lenne, hogy várhatóan júliusban elérhető lesz-e a regisztráció?

Közbe ránéztem és megvannak az adatok. Ha új regisztrációra nem is lesz lehetőség, esetleg az megoldható lenne, hogy átnevezhessek egy meglévő webhelyt? (aldomain és a cím (pl. szunyi.com))
+jelszóváltoztatás,regisztrált és létrehozott email változtatás. Ezekre gondoltam, persze ez már felér azzal, ha egy új webhelyt regisztrálnék.
Üdv!
Gulopzus

HozzászólásSzerző: dragon71 » 2013.06.26. 09:39

Sajnos nekem is ez a gondom,hogy az FTP-re már fel sem enged pedig a jelszót fejből tudom.
Használhatatlan mert egy csomó fájlt javítanom kellene,de feltölteni nem tudom.
Az email szolgáltatóm is már megszűnt, ha volt változtatás akkor az nem kaptam meg sajnos.
dragon71

HozzászólásSzerző: univ » 2013.07.05. 14:19

Már pár éve voltam itt, és szerencsére egyből betudtam lépni a fórumra, hogy megpróbáljak segíteni egy kicsit.
Nálam még jó az ftp!
Kiszolgáló neve: ftp.okhost.eu
Felhasználóinév: oldalad.szunyi.com
Jelszó: A jelszavad, ha még tudod. :)
Nos, ha így kitöltöd, akkor működnie kell.
univ

HozzászólásSzerző: Locky » 2013.10.31. 12:40

Ezt most nem gondoljátok ti se komolyan gondolom.
Tavaly decemberben volt kiírva a Blogra, hogy tesztfázis, napokon belül értesítetek mindenkit.

Ehhez képest eltelt egy év lassan, és semmi.
Locky

Következő

Vissza: Segédletek, Tippek, Egyebek