Nem megy jól a php itt és máshol ment.

akinek gondja van a honlapja áthelyezésével, az ebben nyisson egy új topikot

Re: Nem megy jól a php itt és máshol ment.

HozzászólásSzerző: Korpiklaani » 2008.12.13. 20:26

Hát a kód az rendben van!
De ez csak alap függvények nem hiszem ,hogy ne lenne engedélyezve bár a PHP mailküldés nem tudom ,hogy van beállitva...
Korpiklaani
 
Hozzászólások: 184
Csatlakozott: 2008.12.05. 21:09
Tartózkodási hely: Budapest

Re: Nem megy jól a php itt és máshol ment.

HozzászólásSzerző: grandno » 2008.12.14. 11:52

fasza ez a kód, de ha igazán segíteni akarsz neki akkora a videó linkjéd adod meg.
grandno
 
Hozzászólások: 24
Csatlakozott: 2008.10.08. 18:22

Re: Nem megy jól a php itt és máshol ment.

HozzászólásSzerző: tothimre » 2009.02.16. 00:38

sanyi49 írta:
Kód: Egész kijelölése
<?php

$email_cim = $_POST['email'];
$targy = $_POST['subject'];
$uzenet = $_POST['message'];

mail("szerkesztoo2@gmail.com"), "Tárgy: $targy",
$uzenet, "From: $email*cim");
echo "Sikeres üzenetküldés";
?>

Hibás a kód, nem is csoda, hogy nem működik! Először is szintaktikai hibás (e-mail cím után nem kell záró zárójel, illetve a "Form:" után is el van írva a változónév), másodszor ebben a formában mindig azt írja ki, hogy "Sikeres üzenetküldés", pedig lehet nem is volt az, harmadszor meg nincs lekezelve az az eset, ha direkt van meghívva a kuldes.php, illetve ha üres űrlapot küldtünk el. Ezek alapján kicsit javított (felturbózott) kód: :)
Kód: Egész kijelölése
<?php

if ($_POST) {
   $email_cim = $_POST['email'];
   $targy = $_POST['subject'];
   $uzenet = $_POST['message'];

   if (!$email_cim || !$targy || !$uzenet)
      die('Minden mezőt ki kell tölteni! <a href="javascript:history.back()">Vissza</a>');

   if(@mail("szerkesztoo2@gmail.com", "Tárgy: $targy", $uzenet, "From: $email_cim"))
      echo "Sikeres üzenetküldés";
   else
      echo "Az üzenet elküldése nem sikerült!";
} else
   header("Location: email.html");

?>

(A @ a mail előtt a PHP esetleges hibaüzeneteit nyomja el.)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tothimre 2009.03.17. 21:51-kor.
tothimre
 
Hozzászólások: 2
Csatlakozott: 2009.02.16. 00:00

Re: Nem megy jól a php itt és máshol ment.

HozzászólásSzerző: Kingo » 2009.03.16. 07:51

sajnos nekem sem megy a mail küldés a weblapról, sem a saját, sem a fenti scripttel. (mindegyik működik egy másik tárhelyen)
Kingo
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2009.03.16. 07:18

Re: Nem megy jól a php itt és máshol ment.

HozzászólásSzerző: senseicsiki » 2009.03.16. 08:51

Üdv!
Nekem is problémám van, de nem is igazából a PHP-val, hanem mikor HTML-formból hívom meg "post"-tal nem adja át a paramétereket.
Más kisérleti oldalon próbáltam egy apróhirdetéses oldalt csinálni, ami mySQL-be teszi le az adatokat. Áttettem ide, és nem ment, ekkor kiirattam a php-ban hogy végülis mit akar letenni az adatbázisba, és csodálkozva vettem észre hogy semmi sincs a változókba. Tud valaki segíteni hogy mi lehet a probléma?
Üdv.: Csiki
senseicsiki
 
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: 2009.02.22. 13:46

Re: Nem megy jól a php itt és máshol ment.

HozzászólásSzerző: sityu2 » 2010.04.24. 12:36

Nekem csak a phpfusion nem megy vagy is csak az adatbázisal van a gond.... :S
sityu2
 
Hozzászólások: 3
Csatlakozott: 2010.04.24. 12:31

Re: Nem megy jól a php itt és máshol ment.

HozzászólásSzerző: dragon71 » 2011.04.21. 12:37

Datalife engine,Kasseler-cms,saját cms sem megy,eddig legalább működött. :x
dragon71
 
Hozzászólások: 5
Csatlakozott: 2008.12.05. 06:22

Előző

Vissza: Áthelyezési gondok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

cron