Új tárhely regisztrálása

itt a fent említett kategóriákba nem tartozó gondokra, kérdésekre adunk megoldást

Re: Új tárhely regisztrálása

HozzászólásSzerző: Gerisz110 » 2011.11.13. 13:31

Szerintem hagyátok is az egészet.
Domainom és tárhelyem is van az okhostnál. (Én kellettem könyörögni hogy mikor kellek fizetni a tárhelyért hogy ne járjon le.)
Még december 31.-ig van,rá 2-3 hetére jött válasz mikor már elég durvákat írtam az adminnak.Akkor írta hogy ekkor meg akkor kellene fizetni.

Hát jó,fizetnék is ha jó lenne minden a tárhelyen...Napi 24 órából 3-4 500 invitel erroros volt...Nameg hogy olyan lasú mint a ......
Ja és ott a kód amit még régebben beraktak...
Kód: Egész kijelölése
<!-- OkHost.eu Statistic Code -->
<script type="text/javascript" src="/f4f2a061174c56dde783381b82b55f1d"></script>
<!-- End Code -->

Ez miatt nagyon sok ajaxos cuccom nem volt jó...

Jól írta az elöttem szóló hogy "elején jól indult a tárhely" igen ezt aláírom hiszen azért vettem itt tárhelyet meg domaint.
De nézétek meg most...aki itt helyezi el az oldalát és itt is akar maradni stb az ne tegye....
Ebbe a hibába estem énis...

Ja és a másik meg az,hogy rendeltem tárhelyet,közbe az ingyenes oldalamról ment az adatbázis..Kérdem én mi a fasznak rendeltem akkor 5000Ft/évért tárhelyet ha a mysql .szunyis ingyenes táron ment?
Mind1 csak előre szóltam már elköltöztem egy sokkal komolyabb tárhelyre ahol komolyan veszik a felhasználókat,és nem játszodoznak velük,mert itt csak elveszik az emberek türelmét...

Ha tényleg aki erre a tárhelyre tervez,akkor valami nagyon nagy csodát várjon hogy jó legyen minden...
Gerisz110

HozzászólásSzerző: retroairclub » 2011.11.29. 09:50

Én azt sem bánnám, ha nem lenne reklámmentes, mégiscsak egy ingyenes tárhelyről beszélünk. Csak lenne regisztrációs lehetőség!
Csak reagálna az Admin!
Csak ne azt mondaná, hogy hamarosan... :(
retroairclub

HozzászólásSzerző: zozo1990 » 2011.12.13. 09:32

Na igen, szepen leirtatok a jelen esetben fenallo dolgokat. En is irtam nekik, de nem valaszoltak. Ez meg nem is lenne olyan nagy gond, en is szerettem volna reggelni egy uj oldalt, mert az enyem tul sokmindent takar, es hat egy reszet jobbnak lattam volna atvinni mashova. Lene egy amit meg az elejen regisztraltam, es azt ki szeretnem toroltetni, mert szerintem igy a korrekt. Tenyleg, az indulas nagyon jo volt, de most vannak bajok. Sokszor van az hogy nem jon be az oldalam, es a mail sem. Na jo ezen tullendulok. Mivel mar majd egy eve regisztraltam, es nekem nagyon bejon a mail szolgaltatas, igy hat az oldalamon levo tagok es latogatok minig oda kuldenek leveleket. Mostmar egyre fontosabbakat, es szemelyesebbeket. Szeretnem megvaltoztatni a jelszavamat, de nem tudom ( ez vonatkozna az FTP-re es a Myadmin-ra is ) Na most ok, igertek uj domaineket, hat en ezt sem lattam ( nekem nem kell uj, a ` blogja.net ` teljesen megfelel ).
Se reggelesre nincs lehetoseg, se torlesre, se modositasra, se jelszo valtasra, es mag valaszt se varjunk a levelekre. En nem varok el semmit, mert ez egy ingyenes tar, es meg mindig nagyon jo, de ha ezt igy csinaljatok akkor nagyon elfordulnak tolletek a felhasznalaok.

Ha mar mail-ben nem valaszoltok, akkor lehetseges lenne az mint meg regebben volt, hogy itt a Forumon valaszoltok nekem ( nekunk )?

Udv. Szabo Zoltan
zozo1990

Előző

Vissza: Egyéb problémák és kérdések